Förhandling

25 februari 2009 22:16 | Allmänt, Videoblogg | Kommentering avstängd

När jag hämtar barnen på skolan och dagis går vi alltid förbi den här linbanan på Fjärdhundragatan. Tror ni att vi bara kan passera och gå raka vägen hem eftersom det alltid är vid femtiden, och barnen är trötta och hungriga? Nä just det. Man måste ju bara åka litet linbana först. Varje gång förhandlar vi om hur många gånger man får åka. Jag resonerar om att det blir mindre tid att leka och spela spel hemma. Att det snart blir mörkt och att det blir så sent med middagen. Två-tre gånger brukar de lyckas trixa sig till att åka var i alla fall.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^