Vattenbus

15 december 2005 15:20 | Allmänt | 3 kommentarer

Igår hade jag lämnat ståbrädan på dagis för att slippa släpa på den till Stockholm. I morse fick jag därför ta Klara i bärsele för att Viggo skulle få åka vagn. Vi var så sena, och om han skulle gå skulle det ta alldeles för lång tid. Hon är ju rätt stor nu, Klara, men det gick att ha henne i bärselen. Medan Viggo var på dagis gjorde jag äntligen klart önskelistora och mejlade iväg. Hade hoppats att Klara skulle sova mycket, men det blev inte så länge, så jag fick försöka hålla humöret uppe på henne medan jag skrev. Nu har hon dock sovit i vagnen sedan vi kom hem från dagis.

Viggo fick leka med en dykare i handfatet. Jag var här nere och grejade, och efter ett tag tyckte jag att det var så tyst att jag befarade att han hade gått och lagt sig och somnat. Det hade han inte. Han var fullt koncentrerad med att ha haft ut all flytande tvål och rätt mycket tandkräm och helosansalva i vattnet. Det tycke han var kul. Jag tyckte det var sådär.

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Jag minns verkligen känslan av att stå och mojsa med en massa äckliga grejern i handfatet och hoppas att ingen vuxen skulle komma in och sätta stopp för det.

  En av de äckligaste mixarna utspelade sig på sommarstället och innehöll skinka och oboy!

  Comment by Lisa — 2005-12-15 21:36 #

 2. Oooo, gegga! Linus var ett tag inne i en diskperiod som mot slutet urartade till fotdeodorant i mina nyinköpta mikroburkar. Trots ihärdigt diskande står en sky av lite lätt maskulin antiperspirantdoft ur burkarna.

  Vi är barnlediga i helgen! Ska till U:a och julhandla! Har ni tid att mottaga inspektion? Ev ha två nattgäster? (Har koll på ett billigt hotell om övernattning inte skulle funka!)

  Comment by Paula — 2005-12-15 21:43 #

 3. Ja, klart ni kan komma och sova över. Dagarna är väl rätt fulla av julförberedelser, men vi kan umgås på kvällen. Då måste vi röja i källaren. Bra med litet press! Det ligger en miljon pappersbitar överallt, för viggo har klippt i fina papper med sicksacksax.

  Comment by Kerstin — 2005-12-15 22:34 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^