Att använda allegorier för att få ner kåvepenin

24 januari 2009 15:05 | Allmänt | Inga kommentarer

Innan jag fick tipset om att blanda kåvepenin med cola för att Viggo skulle få i sig det försökte jag förklara för Viggo varför han måste ta det där vidriga. Jag försökte säga att medicinen var de goda som stred mot de onda i kroppen och att sprutan som jag mätte upp kåvepenin med var mitt lasersvärd. Fast det funkade inte nåt vidare.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^