Matt för mindre

15 januari 2009 22:33 | Allmänt | Inga kommentarer

Sov och sov och sov är vad jag gjorde igår kväll och i natt och en bit in på morgonen. Så var Viggo i skolan, och bara jag och Klara hemma, och jag småfixade saker i maklig takt, lekte och pratade med Klara, vi åt lunch och hade det trevligt, och så tog jag ett varmt bad medan Klara kollade på WALL-E. Skönt för min frusna och ömma kropp. Kände mig rätt pigg efteråt och tog itu med en jobbgrej som behövde fixas. Men för varje grej jag tar tag i blir jag alldeles matt. Plättar och pannkakor som ska stekas, avledande av små katastrofer, tvätt och disk och plock och fix. Snorar och hostar. Jag har sovit en stund på soffan, barnen fick jag att somna i vettig tid trots allt, och nu är bara jag vaken och sitter och spotifyar Motownsinglar.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^