Uråldrig

14 januari 2009 19:25 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Min syster undrade vad kalasleken var. Det vet väl alla? Man leker kalas så klart. Födelsedagskalas. För kalas är ju kalas. Det gör Viggo och Klara ofta. Jämt fyller deras dockor år. Mamma, Skrållan fyller år idag, sa Klara när vi hade kommit hem. Och så slog hon in present, skrev ett kort och ordnade kalas. Sen brukar hon vilja att man är med på kalaset och låtsasäter kakor, men viktigast är nog förberedelserna. Med tanke på hur ofta Skrållan fyller år, var och varannan dag, så måste hon vara uråldrig.

dsc05363.jpg

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^