Lugn och fin

20 december 2005 21:03 | Allmänt | Inga kommentarer

Nu har jag skrivit om datorhelvetet, så nu kan jag blogga om julbestyr och annat. Igår kväll var Per förbi och lämnade över julklappar. Han åker upp till Sollefteå ikväll. Viggo var kalasglad för att han kom. Bo bakade bagels och lade i frysen. Det är vår julaftonsfrukosttradition. 1997 var vi i New York över julen. Då åt vi bagels till frukost, och sedan har Bo bakat bagels till varje jul. Vi äter dem med philadelphiaost, rostbiff, tomat, rostad lök och saltgurka.

Idag när Viggo var på dagis var jag med Klara på stan och handlade julklappar. Jag hann med en del, men jag måste handla mer imorgon när han är på dagis. Jag har också gjort fyra nya nycklar till huset, så nu kan Bos föräldrar få en, mina föräldrar får varsin och Per får en. När jag hämtade Viggo sa en av fröknarna att han och Oscar hade suttit och pratat med varann länge och koncentrerat när de pysslade.

Annars har Viggo gjort en del dumma bus, och jag har varit arg. Och så har vi lagt pussel och viggo har hoppat och gjort kullerbyttor på madrasserna i källaren. (Ett av busen var att lägga en av madrasserna ovanpå KLara och lägga sig ovanpå.) Och när jag lagade middag fick Klara tag i en amaryllis när hon satt i barnstolen i köket. Den for i golvet, och krukan och amaryllisen gick sönder. Jag fick snabbt städa upp allt, så ingen skulle trampa på skärvorna eller äta jord. Just då skrek båda barnen, allt gick åt helvete på en gång, jag hade upptäckt det där med datorn men inte fått tag i Bo och det var nån apparat som började pipa, så då ringde jag till Bo och skällde litet obefogat på alltr som inte var hans fel. Det kändes bra.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^