Ändrade planer

14 januari 2009 10:23 | Allmänt | Inga kommentarer

Klara var trött imorse, men vi klädde på oss och cyklade med Viggo till skolan. När vi kom dit hade hon somnat i cykelkärran, så hon fick vara kvar där när jag gick in med Viggo, som var glad och hoppig. Så cyklade jag med henne till dagis, men när vi kom fram och hon vaknade blev hon jätteledsen för att hon inte hade fått följa med in på skolan, och ville att vi skulle cykla tillbaka. Jag sa att det inte gick, och snörvlande hostade hon upp slem så hon kräktes litet. Ingen bra idé att vara på dagis då. Hon är nog trots allt fortfarande för hängig efter förkylningen, även om hon inte snorar här inomhus i lugn och ro. Men jag är ju å andra sidan riktigt snorig, så det var väl lika bra. Nu är vi hemma och leker kalasleken och ska se på film, så får vi cykla och hämta Viggo i eftermiddag.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^