Tomtar, tomtar

27 december 2005 23:36 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Tomtelandskap

Det här är tomtelandskapet som jag gjorde. Luciatåget med lucia, tärnor och tomteflickor och -pojkar längst till höger framför tomtegrottan har jag gjort när jag var yngre.

Tomtegrottan

Tomtegrottan hemma hos mina föräldrar. Det var mormors vän tant Saga som gjorde det. Det är rätt tilltufsat efter många barns lek genom åren. En jul när jag var liten tog vi hand om vår dagmammas katt Mikko när de var i Finland, och katten ville bara sova i tomtegrottan. Min yngsta farbror heter för övrigt också Mikko.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^