Så snygga smycken

28 december 2005 0:10 | Allmänt, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Kolla in detta!

http://www.kila.nu/

En smyckedesigner som gör smycken av gammalt svenskt porslin. Mest 50- och 60-tal förstås. Jag vill ha allt. Precis allt! Så om ni ska köpa nån födelsedagspresent eller så till mig nån gång, så kan ni köpa sånt här. Jag kan inte få för mycket. Och det finns massor av återförsäljare över hela Sverige. Till och med Sollefteå museum. När jag börjar jobba igen ska jag gå till en av butikerna i Stockholm och köpa något.

Och jag är otroligt irriterad över att jag inte kom på den här idén själv.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. åH- Tack för den länken.. hysteriskt underbart nostalgiskt o genialt !

    Comment by SoP — 1969-12-31 23:59 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^