Bo skottar snö

30 december 2005 12:26 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Det snöar och snöar.

Bo skottar snö

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Vilken schvung du har med snöskoveln, Bo! Att vara husägare ger bra motion så här års också. även här hos oss har det snöat mycket och det fortsätter att komma stora lapphandskar hela tiden. Olle har varit ute och skottat två gånger idag redan, men nu får nog resten vara tills i morgon. Allt är vackert som ett julkort. Snön lyser upp i vintermörkret och det är lagom kallt. Själv håller jag på med stickningen fortfarande och aktar mig för för mycket motion. Garnet tog slut och det fanns inget mer av samma färg att köpa, så nu får kreativiteten komma fram (om den finns).
    Kristina S

    Comment by Kristina S — 1969-12-31 23:59 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^