Svärföräldrarna och granen borta

7 januari 2006 19:05 | Allmänt | Inga kommentarer

Nu har Olle och Kristina åkt hem till Sollefteå, och granen är utslängd. Det har inte blivit av att blogga när de bodde hos oss, men däremot har jag hunnit mycket rolig matlagning och bakning utan att bli störd eller vara tvungen att ta hand om skrikande ungar precis när man passar nåt i ugnen. För det är ju när man får vara ostörd och inte har tokbråttom som det är kul med matlagning och bakning. Jag har gått där i köket och pysslat och lyssnat på bland annat radioföljetongen, som just nu är Glaskupan av Sylvia Plath. Viggo har haft så mycket kul med sin farmor och farfar. Det var Olle som skulle läsa saga varje kväll, tyckte Viggo. Utom igår när farbror Per var här. Ett Viggo-citat: Det är Per som leker snabbast! (förtjust) Hur leker man då?

Ja, och så har jag alltså plockat bort allt pynt från granen och slängt ut den. Mycket barr blev det. Egentligen tycker jag att man ska ha kvar den till Tjugondag knut, men nu barrade den rätt mycket, och Viggo kom åt den hela tiden när han sprang runt, och dessutom kan man inte ha Klara obevakad på golvet med granen. Den är som en magnet. Hon ska bara dit och rycka hela tiden. Så det känns rätt skönt att ha städat bort alla barr.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^