Viktiga grejer

21 december 2008 22:16 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Sorry att jag inte har bloggat. Jag ägnar mig åt viktiga grejer.

dsc05045.jpg

Som Viggos skolavslutning i fredags. Viggo satt med sin klass längst fram i Missionskyrkan, jag och Klara på läktaren. Sen gick vi på loppis och på Landings och fikade. Barnen åt chokladtårta och jag mockabakelse. Så litet julklappsinköp. Viggo och Klara fick prova skotskrutiga jeans som de gillade, inte exakt som mina men ganska lika. Coola barnen! Ganska jobbig lunch på Mc Donalds eftersom det är för trångt och vi fick vänta länge på sittplats. Mera julklappsinköp, kolla litet på ån från dombron, och sen var Klara så trött att jag fick bära henne och alla julklappar till bussen.

dsc05047.jpg

dsc05048.jpg

dsc05056.jpg

dsc05059.jpg

Gårdagen mera julklappsinköp på stan, men ensam (klar med julklapparna!), ett par timmar på sena eftermiddagen hela familjen på Gränby centrum med inköp av julgran (riktig så klart och fin!) och inköp av all julmat. Vi överlevde.

dsc05061.jpg

I förmiddags kom svåger Per på besök för fika och byte av julklappar på väg upp till Sollefteå, men han hade inte sagt att han hade med sig en kompis, och det var inte riktigt med i beräkningen att få främmande besök med halvrenoverad hall och mitt i julstöket. Tur att jag precis han duscha och klä på mig åtminstone.

Och annars alltså julstök här hemma, tvätt och städ och saker som ska bakas och lagas. Kallt var det att tvätta alla fönstren utvändigt. Det hann skymma rätt ordentligt innan jag var klar.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^