Första skivorna

14 december 2008 23:01 | Allmänt, Bilder, Lyssnar på | Kommentering avstängd

I den gamla stereo- och tv-möbeln fick vinylspelaren visserligen också plats, men det var knappt. Och när det är krångligt att använda den blir det inte av. Men nu med nya sideboardet står den rymligt, så nu kommer jag nog att spela vinyl mera igen. Plockade fram de två första egna skivorna som jag fick när jag var liten, och som jag hade önskat mig, om man bortser från barnskivor då. De här skivorna spelade jag mycket! Två Motown-skivor. Billy Prestons Late At Night och Supremes 20 Super Hits.

Vilka var era första skivor?

dsc05004.jpg

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^