Ut tillslut

12 december 2008 23:49 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Fortfarande i förmiddags hade jag ont i magen, men på eftermiddagen tyckte jag ändå att det var dags att gå ut i friska luften när vi varit hemma och varit sjuka i en vecka. Inte för att vädret var något vidare. Grått och snöblandat regn. Men till slut måste man ju ändå få frisk luft och röra på sig.

Klara var entusiastisk över att vi skulle ut och promenera, men Viggo ville vara hemma och leka Star Wars med Klara. Då föreslog jag att vi kunde gå till labyrinten, det vill säga kullen med enbusksnåren i Röbo som Viggo älskar att smyga omkring i. Så kunde de leka Star Wars där. Det köpte Viggo.

dsc04932.jpg

dsc04934.jpg

dsc04936.jpg

dsc04939.jpg

dsc04945.jpg

Fast när vi skulle hem var Klara trött och grinig, och jag fick uppbåda all min kraft och fantasi åt att muntra upp henne så hon orkade traska hela vägen hem. Hemma drack vi varm choklad och hon fick bada, och så fick vi baka mera lussekatter, för vi hade redan ätit upp alla som vi bakade till första advent.

1 kommentar

  1. Skönt att det är bättre. Ni har sådan himla otur med vinterkräket. Vi har faktiskt aldrig drabbats av det, men för er verkar det vara årligen återkommande. Orättvist, men som man säger: olika falla ödets lotter, somliga får WC, andra potter…

    Comment by Jenny — 2008-12-13 13:34 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^