Lätt släng

11 december 2008 18:10 | Allmänt | 1 kommentar

För det mesta brukar jag klara mig från vinterkräket när barnen har det. Nu verkar jag dock ha fått en lättare släng av det. Igår kväll blev jag outhärdligt illamående och låg i soffan en bit in på natten och halvkollade på nån film med en hink i beredskap, fast jag slapp kräkas. I förmiddags låg jag i soffan och halvsov medan barnen byggde lego och kollade på film. Jag hade frossa och ont i magen. Till slut påpekade Klara att vi nog borde äta lunch. Som tur var hittade jag litet korv- och pastarester i kylen som jag värmde. Barnen åt med god aptit. Själv lyckades jag peta i mig litet, men jag har fortfarande ont i magen. Nu ska jag steka plättar och pannkakor. Det är ju torsdag.

1 kommentar

  1. Stackars Du! hoppas det känns bättre! Kram!

    Comment by birgitta dahl — 2008-12-11 22:20 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^