Nobelinbjudan

10 december 2008 15:28 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Orättvist, tyckte Klara när Viggo hade fått inbjudan till ett födelsedagskalas med posten idag. Klart tjejen ska ha en kalasinbjudan. Vi ska ju äta nobelmiddag ikväll här hemma. Egentligen skulle jag ha varit på Solliden idag och ätit julbord med mina arbetskamrater, men istället är jag hemma och vabbar. Inte för att jag tycker synd om mig själv. Jag tycker att det är fantastiskt att man får vara hemma med sina barn och ta hand om dem när de är sjuka, och nu när förhoppningsvis ingen kräks längre och all äckeltvätt är tvättad har vi det mysigt.

dsc04928.jpg

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^