Kreativa Klara

9 december 2008 16:59 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

dsc04912.jpg

dsc04909.jpg

De här collagen har Klara gjort. Hon använder ofta den tekniken, ritar en teckning, klipper ut figurer och klistrar ihop. I det här fallet är det en indian och familjen, det vill säga jag, Klara, Viggo och Bo.

Som ett utslag av ännu mera kreativitet hade hon satt fast dem med limstift och tejp på sin dörr och en byrå. Hon har också ritat med tuschpenna och bläckpenna på den nymålade hallväggen och ett dörrfoder. Det uppskattades inte lika mycket.

Men det gör inget, mamma, säger Klara hoppfullt. Jag säger att det visst gör något. Fast det mesta gick bort med ajax, en kökssvamp och tålamod.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Hon är fin Klara, men jag förstår att det inte uppskattas allt hon gör. Tur att väggarna är målade eftersom det är svårare att få bort på tapeter – har erfarenhet som ligger många år bakåt i tiden. Jag har några fina collage från i somras föreställande hela familjen, som jag sparat.

    Comment by Kristina Strömberg — 2008-12-09 17:06 #

  2. När barnen hade varit här sist, hittade jag en Klara-grej fastklistrad i dörren till ditt och Mattis gamla rum. Så hon tycker nog att det här är en praktisk metod.

    Comment by Enn Kokk — 2008-12-10 9:12 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^