Vad var det jag sa?

9 december 2008 10:51 | Allmänt | 1 kommentar

När den ena blir frisk blir den andra sjuk. Vid tretiden i natt kom Viggo stapplande och sa att han hade kräkts i sängen. Massor. Men bara i sängen som tur var. Det värsta jag kan tänka mig är att det ska komma på väggar och i leksakslådor. Jag tog ner allt löst ur sängen som var nerkräkt, lakan, kuddar, täcke, bäddmadrass och madrasskydd, och satte på första maskinen tvätt medan Bo duschade och tvättade håret på Viggo. Viggo fick sova på madrass på vardagsrumsgolvet, och jag sov i soffan bredvid. Eller sov och sov. Jag låg där i alla fall, men så mycket sömn blev det inte. Det är litet tortyrliknande att bli väckt hela tiden, så fort man somnat om. Ja, nu blir det ju vab hela veckan.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Tråkigt för er att drabbas av kräksjukan i dubbel upplaga. Hoppas det går fort över för Viggo också. Missar de Lucia på dagis/fritids i år med? För visst var det så förra året?

    Comment by Kristina Strömberg — 2008-12-09 16:30 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^