Nyklippt

7 december 2008 19:50 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Ja, men jag var ju äntligen iväg till Hårmakarna och klippte mig igår. Jag hade inte klippt mig sedan augusti, så det var på tiden.

Hon som klippte mig var ny på salongen, men inte ny som frisör. Hon berättade att hon hade jobbat i 22 år, och nu utbildade sig till frisörlärare. Vi diskuterade olika salonger i stan och hon berättade mycket intressant bakom kulisserna. Dessutom höll hon med mig om min känsla av att en del frisörer alltid föreslår att klippa den senaste och trendigaste frisyren, oavsett om den passar personen i fråga eller inte.

Sedan var det väldigt roligt att hon också trodde att jag hade slingor i håret. Det händer mig ofta. Jag svarade att jag aldrig gjort slingor, och att jag bara färgat håret under en kort period i livet, sådär runt 1990. Då färgade jag rött och svart ett par gånger.

En av de andra frisörerna som lyssnade på vårt samtal sa: Men du, då finns det nog ingen färg kvar.

Nähä. Skulle inte tro det jag heller.

dsc04874.jpg

dsc04878.jpg

dsc04882.jpg

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Ser bra ut!

    Comment by Hatti — 2008-12-07 22:31 #

  2. Skitsnyggt!

    Comment by Anna F — 2008-12-14 20:23 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^