Jag spänner ögonen i honom

6 december 2008 20:07 | Allmänt, Lyssnar på | Kommentering avstängd

Inköpet för ett tag sedan av fantastiskt fina Mogensen-sidebordet i teak, som vi har som stereo- och tv-möbel, har förpassat mina gigantiska högtalare till källaren i väntan på att säljas. De får helt enkelt inte plats. Riktigt så bra ljud blir det naturligtvis inte med betydligt mindre högtalare, men jag tror ändå att det blir bra med ett par ganska stora som kan stå ovanpå sidebordet.

Så idag var jag äntligen förbi på hifi-klubben i V-Dala-huset och kollade högtalare. Diskuterade ganska länge med killen i affären, som troligen var några år yngre än jag. Av min beskrivning av behov, min tydlighet och av mina frågor måste det ha stått klart att jag har rätt bra koll och inte precis är nån puckobrud.

Plötsligt säger han så här: Du vill kanske komma in senare med din man så han också får lyssna, så kan ni bestämma tillsammans.

Jag har inte pratat något om min familj och någon annans önskemål eller behov. Jag har sagt att både stereo och tv kommer att vara kopplade till högtalarna, men att bra ljud för att spela musik är det primära, och att jag gillar att dra på rätt högt på stereon.

Jag spänner ögonen i honom och säger: Du, när det gäller högtalare är det jag som har koll och jag fattar det beslutet.

Och om ni undrar är det de här högtalarna jag har kollat på.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^