Okej, ganska mycket då

24 november 2008 23:28 | Allmänt, Ätbart | Kommentering avstängd

Jag vet varför receptet på Tant Harriets pepparkakor blir så stor deg, till 300 pepparkakor. Det är inte för att man behöver 300 pepparkakor, utan för att man ska kunna äta mycket av degen. Ikväll har jag gjort just en sån deg som ligger och mognar i kylskåpet. Visst, den blir godare av att vila ett par dagar så att smakerna framträder och gifter sig, men den är inte så dum nygjord heller. Så jag smakade litet, litet. Okej, ganska mycket då.

Tant Harriets pepparkakor är det klassiska pepparkaksreceptet från Vår kokbok. Jag tycker att det är godast för att det är både kanel, ingefära, kryddnejlika och kardemumma i. Nu ser jag att när de har lagt ut receptet på coop.se har de halverat receptet. I kokboken är det på dubbelt så mycket.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^