Sen går man in och gör varm choklad

23 november 2008 18:36 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Frusna och ledsna Klara muntrades upp med varm choklad. Viggo tycker inte om varm choklad, men jag och Klara tog varsin kopp.

Då gör man så här. Man tar sin fina Spisa Ribb-kopp och mäter upp två teskedar strösocker, en tesked vaniljsocker och två teskedar ögonkakao. Sedan häller man på en skvätt ovispad grädde och rör ut till en gegga i koppen. Värmer mjölk i en kastrull på spisen och häller över i koppen och rör om. Sedan sätter man sig vid köksbordet med Virrvarrskivan och njuter.

dsc04710.jpg

dsc04713.jpg

dsc04715.jpg

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. PRECIS sådär ska man göra choklad. Och mycket ät-gegga ska det bli också. Precis så!

    Comment by Anders Ringnér — 2008-11-23 18:59 #

  2. Vilka sköna foton det blev…!

    Comment by Farbror Sid — 2008-12-15 21:36 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^