Sen går man in och gör varm choklad
23 november 2008 18:36 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarerFrusna och ledsna Klara muntrades upp med varm choklad. Viggo tycker inte om varm choklad, men jag och Klara tog varsin kopp.
Då gör man så här. Man tar sin fina Spisa Ribb-kopp och mäter upp två teskedar strösocker, en tesked vaniljsocker och två teskedar ögonkakao. Sedan häller man på en skvätt ovispad grädde och rör ut till en gegga i koppen. Värmer mjölk i en kastrull på spisen och häller över i koppen och rör om. Sedan sätter man sig vid köksbordet med Virrvarrskivan och njuter.
2 kommentarer
Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^
PRECIS sådär ska man göra choklad. Och mycket ät-gegga ska det bli också. Precis så!
Comment by Anders Ringnér — 2008-11-23 18:59 #
Vilka sköna foton det blev…!
Comment by Farbror Sid — 2008-12-15 21:36 #