Hur mycket kan man lasta i en pulka?

23 november 2008 0:05 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

dsc04686.jpg

Hur löser man när man är ensam hemma med barnen, måste till Konsum och handla mat, till Musse Pigg-posten och hämta ut paket med hatthylla som man köpt på Tradera, det börjar bli ont om tid för att Fia och Ullie snart ska komma och fika och det har snöat en massa och barnen vill åka pulka? Jo, man tar fram dubbelpulkan och drar barnen, och sedan barnen, paketet och matkassen så klart. Jag var väl inte så överlycklig över snön, men Viggo och Klara skrattade hela långa vägen längs Tunagatan ner till Torbjörnstorg, och jag skrattade åt dem.

Klara sa uppmuntrande när vi var i början av Tunagatan på väg hem att nu är det inte långt kvar, mamma. Det där att det inte är långt kvar, eller vi är snart framme nu, är som känt en av barndomens lögner, men det brukar vara vi vuxna som säger hoppingivande till barnen. Jag tänkte: jo det är visst långt kvar, och drog vidare på pulkan.

Härligt att fika med Fia och Ullie, och sedan stannade Ullie och vi lagade trattkantarellsoppa till middag.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^