I väntan på bussen vid skolan

20 november 2008 10:40 | Allmänt | 3 kommentarer

Nummer 17 tar mig till stationen.

DSC04669.JPG

3 kommentarer

 1. Den här platsen känner jag så väl igen. Det hände att vi pallade äpplen i villorna till höger. Dante bodde i det området. När det var is på planen i bakgrunden åkte vi ibland skridskor på kvällarna. Jag var inget vidare på det men min kompis Marcus var jättebra. Han åkte fort och sjöng samtidigt Forever Young för full hals.

  Comment by Hatti — 2008-11-21 14:36 #

 2. Hällkistgatan bodde Dante på, men hans föräldrar har nyligen sålt huset. Det är ju den gatan som är förlängningen på Galgbacken som mynnar ut precis där framför idrottsplanen.

  Jag har också pallat äpplen i egnahemsområdet. Vi cyklade omkring där om kvällarna när det skymde.

  Nä, åka skridskor är inget vidare. Man bara fryser och det gör ont i vristerna. Men det kan möjligen bli roligare om man sjunger för full hals.

  Comment by Kerstin — 2008-11-21 15:10 #

 3. Som vuxen lärde jag mig ett knep – utöver att sjunga, som verkligen hjälper. Man sätter medar på slalompjäxor. Enda sättet för mig att slippa åka på fotknölarna, eftersom mina vrister viker sig likt spagetti. Man kan åka på hockeyrör oxå. Dom är iaf bättre än värdelösa damskridskor. Men jag har inte pallat äpplen. Där…

  Comment by Anna — 2008-11-24 14:30 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^