I verkligheten

16 november 2008 17:02 | Allmänt, Bilder, Huset | 1 kommentar

Den här hallen som jag kämpar med är ju L-formad. I den inre delen var det heltäckningsmatta. Den är väck, och jag har i timmar kämpat med att få bort det där vad-det-nu-är som satt bergfast. Genom att hacka, skrapa och slipa har jag fått bort det.

I den yttre delen närmast ytterdörren är det korkmatta. Den måste också bort för att det ska bli jämn nivå när jag lägger linoleumplattorna. Ytskiktet är lätt att dra loss, men själva korken måste jag ta bort med stämjärn och gummiklubba. Det tar tid.

Jag: Det var ju så som man gjorde skålar på träslöjden i skolan.
Bo: Ja, men det är till sånt här som man använder det i verkligheten.
Jag: Vaddå, var skålarna bara på låtsas?
Bo: Ja, men det var ju bara för att man skulle lära sig.

dsc04624.jpg

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Vi har ju samma kork-o-plastplattor i hall och kök. De var jättepopulära på 70-talet. Vi ska nog inte ge oss på att byta ut dem förstår jag av din beskrivning. I varje fall inte på egen hand. (Särskilt med tanke på hur stor yta vi har dem på!) Det får nog nästa ägare ta hand om. Jag beundrar din energi! Det blir säkert ljust och snyggt när du är klar. Vilken färg blir det på golvet nu? Inte 70-talsbrunt förstår jag.

    Comment by Kristina Strömberg — 2008-11-16 23:47 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^