Bättre men helt slut ändå

14 november 2008 20:23 | Allmänt | Inga kommentarer

Faktum är att jag tror att jag håller på att bli bättre. Var ute och gick litet idag för att känna efter. Fast den där värken i ryggen och bröstet finns kvar.

Men nu har jag bäddat rent i alla sängar, en alldeles vardaglig sak, och känner mig helt slut. Byta lakan är vanligtvis inget jag brukar sysselsätta mig med just på fredagkvällar, utan på söndagar, men nu hade Klara kissat ner sin säng i natt, så det var lika bra att ta alla sängar idag istället. Och madrass, madrassöverdrag, lakan, täcke och rosa kaninen är tvättade.

Men nu blir det Alice i underlandet.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^