Så fort jag anstränger mig

14 november 2008 0:57 | Allmänt, Läser, Tittar på | 1 kommentar

blir jag helt utmattad. Jag är så konstigt sjuk. Har inte haft tillstymmelse till feber, men är frusen och har ont i kroppen, särskilt i ryggen och bröstet. Litet ont i halsen och ibland upp över öronen. Hostar en del. Emellanåt känner jag mig ganska pigg och får dåligt samvete för att jag är hemma och inte jobbar, men så tar jag sats och gör något och blir så trött, så trött. Det kan vara att dammsuga eller att cykla och lämna barnen på dagis och skolan. Normala grejer. Eller som idag, när jag fick hem det fantastiskt fina sideboardet som jag köpt på Tradera, och fick hjälpa till att bära in det. Jag är ju normalt stark och inte rädd för att ta i, men nu blev jag alldeles matt.

En annan sak som tyder på att jag inte är mitt vanliga jag är att jag cyklade till Konsum för att handla och glömde plånboken hemma, så då fick jag cykla en extra vända i duggregnet och hämta den. Kändes så där kul.

I övrigt har jag jobbat litet grand med saker som måste tas itu med, kört några maskiner tvätt, polerat sideboardet med MP 52 och flyttat över tv och stereo till det, tagit ett varmt bad och stekt pannkakor och plättar. Somnade inne hos Viggo när jag hade läst ut Megakillen i grevens tid, så nu är jag pigg. Eller det är jag inte, men inte sovtrött. Så jag lägger mig i soffan och på tittar några avsnitt av Mad men. Det gör sig extra bra när teven står på 50-tals-sidebordet. Jaja. Ni ska få bilder när allt är i ordning.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Hej hej syrran. Jag känner igen den där mysko åkomman. Hade nåt liknande för ett tag sen. Pisstråkigt och dåligt samvete kan man få. När man inte har nåt påtagligt: FEBER! Hosta! Utslag! att peka på. Ha inte det. Försök att unna dig att ta det lungt (säger värsta lugn o ro experten…) Krya på dig!

    Comment by Anna — 2008-11-14 13:19 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^