Snopet

12 november 2008 8:37 | Allmänt | 1 kommentar

Allting var förberett för Viggos friluftsdag. Utrustningen utprovad och packad i stora väskan. Matsäcken packad i Kånken. Men Viggo var seg och hängig. Jag tog tempen på honom, men ingen feber. Frågade hur han ville göra. Ansiktet skrynklade ihop sig på honom och tårarna kom. Han ville ju inte missa att åka till ishallen med alla kompisar. Vi kom överens om att han och Bo skulle cykla iväg och känna hur det kändes medan jag cyklade till dagis med Klara. Om han fortfarande kände sig hängig kunde de vända hem igen. Det gjorde de. Nu har jag en Viggo liggande i soffan. Men matsäcken kan man ju äta hemma också.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Hej Viggo!

    Vad tråkigt att du är sjuk. Hoppas du snart blir frisk och kan gå till skolan igen. Kram! Matti

    Comment by Hatti — 2008-11-13 18:50 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^