Just nu

1 november 2008 12:43 | Allmänt | Kommentering avstängd

Vad det känns som att jag har kommit av mig med bloggandet. Den mesta lediga tiden är uppfyll med att fixa med hallen. Tak och väggar är målade, igår kom golvet hem, men det måste stå i rumstemperatur två dagar innan man kan lägga det, och jag måste även skruva ihop nya kombinerade skohyllan och sittbänken, som ska svälja skokaoset. När allt är klart kommer hallen vara ett under av ordning. Ett vitt under.

Igår var jag ledig och hemma med barnen, och så kom Helena på besök. Vi har känt varann en evighet, sedan 1976. Vi gick i samma klass i 12 år, hela grundskolan och gymnasiet. Det var fint att ses, för vi gör det alldeles för sällan eftersom Helena bor i Skåne sedan många år. Vi pratade bland annat om att inget är som det gänget från gymnasiet, våra ständiga diskussioner, och fast det kan gå lång tid emellan att vi ses så är det omedelbart så där igen, och annat bleknar lätt i jämförelse med det. Så är det.

Och ikväll kommer Magnus, Maria, Helmer och Arvid, och vi ska äta trattkantarellsoppa. Så nu blir det litet bak och fix. Men först duscha.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^