Skype-leka

29 oktober 2008 0:28 | Allmänt | 1 kommentar

Tidigare i kväll satt jag och chattade med Elisabeth, som ju bor i Vancouver på ett år, och så skrev jag om att det ju är så trevligt att bjuda hem kompisar och laga mat tillsammans. Då berättade hon om en av sina söner som skype-leker med sina kompisar hemma i Uppsala. De leker med lego och så, och legogubbarna pratar med varann över Skype. Så då tänkte vi att vi kan laga mat med varann över Skype. Måste testa det snart.

1 kommentar

  1. Ja det måste vi prova – någon kombinerad lunch-(i Vancouver)-middag(i Uppsala)?! Vore jättekul!

    Comment by Elisabeth — 2008-11-02 2:43 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^