Ska jag använda yxa och slägga eller något mera raffinerat?

25 oktober 2008 13:36 | Allmänt, Huset | 1 kommentar

Måste vila en stund i röjandet. Bo är på väg ut till mina föräldrar i Öregrund med Viggo och Klara. Barnen ska vara där över helgen. Jag ska måla om hallen, och så ska vi på Dantes och Magdas fest ikväll. Vi får se om jag hinner lägga om golv också. Renovering tenderar att ta längre tid att man tänkt sig. Nu måste jag fortsätta plocka undan, och så är det skruva bort lister, maskera, täcka golv och få bort den fula furuspaljén. Jag vet inte om jag ska använda yxa och slägga eller något mera raffinerat. Det är så härligt att gå loss och riva.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Slägga! Det var fantastiskt skoj när jag fick ta slägga och gå lös på köksskåpen på Solgläntan när inredningen skulle rivas ur inför renoveringen/ombyggnationen. Snacka om finfin terapi!

    Comment by Jenny — 2008-10-25 15:07 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^