Jahaja

24 oktober 2008 8:47 | Allmänt | Kommentering avstängd

Nu är Klara sjuk igen. Bara feber, precis som förra gången. Igår när min mamma kom för att hämta henne på dagis var Klara ledsen, för hon hade somnat sittande i sandlådan (och hon hade somnat tidigt kvällen innan, så hon hade inte sovit för litet). När de hade hämtat Viggo i skolan och kom hem satte min mamma igång att göra pannkakssmeten, och när hon hade gjort det var Klara försvunnen. Hon hade krupit ner i sin säng och somnat. Senare på kvällen när hon vaknade hade hon 39,6 graders feber. Men när vi håller febern nere med panodil är hon ganska pigg och glad. Det blev sovmorgon till nästan åtta. Otroligt skönt. Viggo stannar hemma med oss. Jag har sagt det förut; att vabba med barn som inte har ont eller kräks eller något annat jobbigt är bara mysigt och roligt. Vi ska ha en skön dag idag.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^