På väg till Mellösa

18 oktober 2008 16:30 | Allmänt | 2 kommentarer

Den uppländska oktoberlördagen är solig och fin och vi sitter i bilen på väg till Mellösa i Sörmland för att hälsa på Erik, Fredrik och Linus. Jag har Viggo som sällskap i baksätet. Han tittar på Babar. Skrubbsåret på Viggos kind fick han av en stock som ramlade när de lekte i skogen vid skolan igår, men det gick bra.

DSC04396.JPG

2 kommentarer

  1. Olyckstyngd familj det här! Viggos mormor var ute i trädgården och höstrensade rabatter, då en stor och vass rostagg slet hål i huvudsvålen under håret, ganska nära pannan. Det kom massor av blod (även på kläderna) och hon fick badda länge med en kallvattendränkt handduk för att få det att sluta blöda.

    Comment by Enn Kokk — 2008-10-18 17:31 #

  2. Hallå!
    Tro inte att jag är otacksam över alla dina fina recept – tvärt om. Därav den matutmaning du hittar på min blogg;-)

    Comment by Anna-Karin — 2008-10-19 19:22 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^