Tårar och regn

16 oktober 2008 10:05 | Allmänt | 5 kommentarer

Trots att jag gick upp kvart i sex och var duschad, påklädd och klar med mina egna morgonbestyr halv sju och väckte barnen då, tog det evigheter att klara av lämningen idag. Iväg hemifrån kom vi kvart i åtta, så det var inte så farligt sent. Men på vägen var det mycket regn och tårar, och när Viggo var lämnad i skolan och Klara på dagisgården med en sväng in för att kissa (av med tusen kläder och på igen) var klockan nio, hur hann den bli det, och jag hann inte ens med elva över nio-tåget. Nya jackan från Elvine håller i alla fall mot vätan och jag lyssnar på Simon and Garfunkel.

DSC04389.JPG

5 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Å hur ser jackan ut?

  Comment by Helene — 2008-10-16 10:59 #

 2. Den här är det:

  http://se.zoovillage.com/store/productdetail.asp?CategoryID=0|0&BrandID=173&DisplayItemID=40259&Position=3&ListType=1

  Jag får se om jag kan fixa en bild där jag har den på mig så småningom.

  Comment by Kerstin — 2008-10-16 21:38 #

 3. Det är inte ägnat att väcka så stor förvåning att du inte hann med elva-över-nio-tåget, eftersom det avgår redan kl. 9.09.

  Comment by Magnus Andersson — 2008-10-16 22:25 #

 4. Ah men jag vet att det går då. Jag försökte inte ens hinna när klockan redan var nio när jag gick ut genom dagisgrinden.

  Comment by Kerstin — 2008-10-17 6:44 #

 5. Själv hade jag inga problem med ungarna när jag hämtade dem på dagis respektive i skolan. Men Klara hade ganska många blöta plagg i sitt fack – jag hängde sen provisoriskt upp dem på tork i er hall. Klara sov praktiskt taget hela vägen till först Domarringen och sen hem. Eftersom jag inte ville lämna Klara sovande, fick Viggo själv gå in och hämta det han skulle ha med hem.

  Middagen – potatisbullar med bacon – föll också båda i smaken. Viggo tog om.

  Comment by Enn Kokk — 2008-10-17 11:45 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^