Ibland får man lov att gå ut i solen i alla fall

14 oktober 2008 22:40 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Nu ska jag berätta en hemlighet. Barn dör inte om de inte är ute flera timmar varje dag. Det är viktigt att vara ute för både barn och vuxna, men om man struntar i att gå ut någon enstaka dag för att någon i familjen är sjuk eller för att man bara behöver vara hemma och mysa och slöa så är det bara nyttigt. Barnen är ju ute så många timmar alla dagar på dagis och fritids.

När jag var liten sa min dagmamma att man måste vara ute och leka varje dag. Jag tyckte om att vara ute, i alla fall på våren, sommaren och hösten. Vara ute och cykla var helt okej, och att plocka blommor älskade jag. Men på vintern var det inget kul. När hon sa att jag måste gå ut brukade jag ta min tillflykt till bibblan på Torbjörnstorg. Där fick man sitta ifred och läsa, rita eller lyssna på musik.

Nu när Klara har varit sjuk har vi bara varit inne, och det var skönt, men idag när solen sken tyckte jag att vi skulle ta en promenad till Röbo och leka. Skönt att komma ut och få frisk luft och röra på sig, och så ville jag kolla att Klara var tillräckligt pigg för att gå på dagis imorgon.

dsc04363.jpg

dsc04369.jpg

dsc04371.jpg

dsc04375.jpg

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^