Och litet prickig

12 oktober 2008 15:30 | Allmänt | 3 kommentarer

Men nu upptäckte jag att Klara har fått svaga röda prickar över mage, rygg, armar och ben. Säkert ingen farlig och jobbig sjukdom. Vattkoppor har hon ju haft och Röda hund är hon vaccinerad mot. Hon har inte hosta och snuva, så det är väl Tredagarsfeber eller Femte sjukan. Hon är inte sjukare än att hon bygger duplo.

3 kommentarer

 1. Hoppas det inte är något långvarigt, utan att det snar går över. Är hon vaccinerad mot mässlingen också?

  Comment by Kristina Strömberg — 2008-10-12 16:40 #

 2. Jag har samma fråga. Hur är det med mässlingvaccin?

  Comment by birgitta dahl — 2008-10-12 18:01 #

 3. Men lugna er. Det är INTE mässlingen. Barnen är vaccinerade mot allt som svenska barn vaccineras mot. Vi har inte avstått från några vaccinationer. Dessutom har mässlingen en massa symptom som Klara inte har. Hon har bara haft feber och svagt röda prickar på kroppen. Med mässlingen får man förutom feber förkylning, torrhosta, röda prickar som börjar i ansiktet och växer ihop till röda upphöjda fläckar, klåda och inflammerade ögon.

  Klara har bara 37 grader nu och prickarna har inte blivit värre. De syns knappt. Jag tror inte att det är något farligt.

  Comment by Kerstin — 2008-10-13 10:24 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^