Litet sjuk

12 oktober 2008 14:20 | Allmänt | Kommentering avstängd

Just när vi hade ätit middag och Anna och Evelina skulle åka igår upptäckte jag att Klara hade feber. Hon har inga andra sjukdomssymptom, men natten var rätt jobbig, för hon vaknade många gånger. Det är inte så kul att sova på en madrass på vardagsrumsgolvet och bli väckt hela tiden för att hämta vatten, för att klappa litet grand, för att ge mera panodil, för att prata lugnt och säga att vi inte ska läsa saga halvtre på natten. Vi sov i alla fall en stund till på förmiddagen. Det var skönt, så slipper jag känna mig som en trasa. Klara är hängig, men stoppade i sig rätt många plättar till lunch. Just nu ligger hon i soffan och tittar på Bamse. Jag planerar söndagmiddagen. Dante och Magda kommer hit och äter med oss.

dsc04336.jpg

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^