Hoppa tre kilometer

2 oktober 2008 8:30 | Allmänt | Inga kommentarer

Klara har varit febrig, och igår var Bo hemma och vabbade. Då fick Viggo gå i skolan, för de skulle på utflykt. Idag är det jag som vabbar och Klara är pigg, men man ska ju vara hemma feberfri dag. Viggo får också vara hemma. Man får passa på sista året som han inte har skolplikt. Han ville hellre vara hemma och jag tycker att det är skönt att ha honom hemma. Framför allt att slippa ta med Klara och cykla iväg för att lämna och hämta honom.

Nu slappar vi hemma istället i nattlinne och pyjamas. Eller slappar och slappar. Klara är pigg och glad och hoppar från fåtöljen och säger att hon är en fågel. Jag hoppar tre kilometer, mamma, jättelångt! Nyss satt hon i soffan och trädde spelpjäser till ett tärningsspel på sina små tår och sa att hon hade robotfötter.

I natt när hon vaknade till och kom intassande och lade sig bredvid mig sa hon med ett soligt leende, imorgon ska vi baka äppelpaj och bullar och leka.

Så ter sig livet på Kadettgatan 3 och vi har det fint.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^