Långkalsonger på

30 september 2008 7:00 | Allmänt | 2 kommentarer

Fy bubblan. Frost och minusgrader. Jag tycker inte om kallt.

Barnen får ta på långkalsonger. Själv tar jag nylonstrumpbyxor och kort kjol. Det blir ju varmare sen.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. hej kerstin.
  jag har en fråga om din blogg. betalar du för den?
  den är ju jättefin ju

  Comment by Fia — 2008-09-30 18:04 #

 2. Tack Fia! Nu ska jag ta mig i kragen och svara.

  Jag har en egen domän, kokk.se, som jag delar med min pappa. Den kostar ungefär 150 kr om året.

  Sedan kostar webbhotellet drygt 2000 om året för min och pappas blogg tillsammans. Vi har bytt webbhotell några gånger efter att ha varit missnöjda. Nu har vi det webbhotell som brukar få bäst i test. Vi behöver ett webbhotell som klarar bloggar med många besökare och databaser och jox. Tidigare webbhotell tyckte att vi tog för mycket plats.

  Bloggpubliceringsverktyget är wordpress. Vi har utgått från en mall för formen, men valt typsnitt, färger och toppbild själva.

  Toppbilden är min mammas gamla skrivmaskin från 60-talet. Otroligt snygga tangenter.

  Eftersom vi har egen domän kan vi göra vissa grejer som inte funkar annars. När jag mobilbloggar mejlar jag inläggen från min mobil till bloggen, mycket billigare än att mmsa. Annars brukar det vara problem att mobilblogga till wordpressbloggar. Man brukar få ta till krångliga lösningar som att gå via flickr.

  Comment by Kerstin — 2008-10-06 0:26 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^