Dockskåpskillen

25 september 2008 21:11 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Ända sedan i julas har Viggo pratat om att han önskar sig en undervåning till sitt dockskåp. I morse fick han ett, och i kväll skruvade jag ihop det. Här möblerar han.

dsc04219.jpg

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Så fina bilder från födelsedagen! Jättesnygga kläder! Han får ju litet utrustning för dockskåpet av mig.

    Comment by birgitta dahl — 2008-09-25 21:30 #

  2. Jag tänker på hur jag, sju år gammal, anlände som flyktingbarn till Sverige hösten 1944 och sen placerades i karantän i flickskolans aula i Härnösand. Snälla svenskar hade skänkt kläder och leksaker åt oss flyktingungar, som kom hit utan just någonting av detta. Själv fäste jag mig vid och valde en docka att leka med. Det borde jag inte ha gjort. Snart började gliringarna till och mobbningen av pojken som lekte med dockor. Till slut blev situationen så outhärdlig, att jag, med gråten i halsen, måste ge bort dockan till en flicka.

    Så stå på dig Viggo! Fortsätt lek med ditt dockskåp så länge du har lust.

    Comment by Enn Kokk — 2008-09-25 22:35 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^