Oldsmobile

19 september 2008 15:39 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Näe, inte en gammal bil, men min jobbmobil från stenåldern. Eller åtminstone från 2002 eller nåt. Mycket gammal mobil. Den mår inte så bra, håller på att lägga av och dö. Helt opålitlig har den varit på sista tiden, spökar, lever sitt eget liv helt godtyckligt. Smsen kan komma fram litet när som helst, och oftast kan jag inte låsa upp mobilen. När jag lyckas få den att göra något står den och tuggar och tuggar. Fick det faktiskt att funka att öppna ett meddelande till slut tidigare idag, men sedan har den sett ut så här i flera timmar.

dsc04168.jpg

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Haha. Det roligaste är att de mobiler som de använde på Summer Camp som jag gissar kommer från ett lager på kansliet är typ uråldriga de också – och de är nog nyare än den där…

    Comment by Kamilla — 2008-09-19 19:04 #

  2. Bortsett från färgen ser den exakt likadan ut som min mobil från 2004. Inköpt ytterst motvilligt — nu om inte älskad så en trofast gammal vän. Batteriet börjar bli lite dåligt men annars inga problem. Så om din är från 2002 kanske jag får ha min i två år till?

    Comment by Mikkis — 2008-09-21 16:10 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^