Astrud och jag

14 september 2008 18:51 | Allmänt, Lyssnar på | Inga kommentarer

Vilket slöseri det är att städa, men att inte städa färdigt. Att plocka undan är ju det värsta. Det trista. Om man ändå har röjt undan och dammsugit är ju det bästa kvar, och det går i ett huj. Jag talar om att våttorka golv. Nu har jag våttorkat alla golven medan jag har lyssnat på Astrud Gilberto. Det gick som en dans. Kanske dansade jag litet också till fina Astrud. Härligt!

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^