Kanhända

8 september 2008 9:40 | Allmänt | 2 kommentarer

Kanhända att jag gick upp halvsex när väckarklockan ringde, trots att det kändes motigt och alla andra sov. Kanhända att jag gjorde mig i ordning och väckte alla som väckas bör, till och med ringde min mamma och kollade att hon hade vaknat av väckarklockan som jag lovat (det hade hon) så hon kunde åka och moderera på World forum against drugs (där är inte jag). Kanhända att det var en bra morgon och att barnen klädde på sig snabbt och utan tjat. Kanhända att jag frågade Klara innan vi tog på ytterkläderna om hon behövde kissa en gång till och att hon sa att hon inte behövde det. Kanhända att vi var påklädda och klara att gå ut halvåtta som vi skulle, men att det började regna då. Kanhända att vi fick ta av gympadojjor och överdragsbyxor för att ta på regnkläder. Kanhända att Klara kom på att hon nog behövde kissa i alla fall (och det var ju bra). Kanhända att klockan plötsligt blev ganska mycket innan vi var klara att cykla iväg till sist, och att vi fick lämna Viggo på skolan först. Kanhända att Klara var GLAD när jag lämnade henne på dagis och att det var skönt. Kanhända att det är just så det är en vanlig måndagmorgon.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Kanhända har jag också haft en vanlig måndag, med borttappade nycklar, möten, möten och möten igen, krånglande mobil, upphittade nycklar och vardagskväll, lite tradigt med disk och bestyr men ganska trevligt ändå. Kanhända kommer jag på – precis innan läggdags – att jag har världens bästa lillasyster….

    Comment by Anna K — 2008-09-08 22:19 #

  2. Här kan man lyssna på ett stycke av ”Kanhända, kanhända” av Povel Ramel. Jag är inte säker på att du uppskattar inspelningen, men hörd instrumental är låten faktiskt en ganska hipp högtempokomposition i latinostil.

    Comment by Magnus Andersson — 2008-09-09 22:31 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^