Just före regnet

6 september 2008 0:46 | Allmänt, Bilder, Läser | Inga kommentarer

dsc04046.jpg

När jag kom från tåget och skulle låsa upp cykeln såg himlen ut så här. Sedan cyklade jag iväg och det började ösregna. Väl hemma var skuren över.

Och kvällen försvann. Jag läste Bokstavskatten för Klara, men innan jag läst ut den hade hon somnat. Jag somnade bredvid henne. Vaknade, kom ut ur hennes rum bara för att höra Viggo komma uttassande. Mamma, jag kan inte sova. In med Viggo, krypa ner i sängen, somna inne hos honom. Vakna igen och konstatera att hela kvällen har gått.

Vad har jag hunnit mera? Tvätta en maskin tvätt och hänga upp och sätta på en till maskin. Det var den fredagkvällen.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^