September

1 september 2008 9:25 | Allmänt | 4 kommentarer

Bra saker med september: det luktar så gott av äpplen och plommon när man kommer cyklande, det är så trevligt att dricka te och äta äppelpaj, man kan ha strumpbyxor och kort kjol, skönaste och snyggaste klädseln och kalasbra att cykla i, det finns fina blommor i trädgården att plocka buketter av, man kan skörda massa goda grönsaker och rotfrukter, det är alltid fint väder, september i regn är vackert och september i solsken är vackert, det är kalasmånaden, jag fyller år och Viggo och mamma. Kalas!

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Man är bra olika. Strumpbyxor är för mig jordens vedervärdigaste plagg. Blir tokig om jag måste ha på sådana en hel dag. De blir för varma och kliar och halkar ner i grenen så man måste gå och dra upp dem. Men framförallt sitter de åt. Man känner dem hela tiden. Min kropp ropar: frihet!

  Comment by Jenny — 2008-09-01 11:00 #

 2. Jag har nog också råkat ut för fel modell någon gång som halkat ner, och det är verkligen inte kul. Men med rätt modell tycker jag att det är det skönaste plagget som finns, att det inte sitter åt och att man inte märker dem.

  Comment by Kerstin — 2008-09-01 11:05 #

 3. Apropå kalas. Då du fyller år är jag i Oslo. Men välplanerad som alltid (muähähä) har jag införskaffat födelsedagspresenten redan. Hur ska jag hysta över den… har du några önskemål….

  Comment by Anna — 2008-09-01 11:27 #

 4. Jag håller helt med dej Kerstin! Dagen till ära är jag klädd i svart knäkort kjol och turkosa strumpbyxor. Känns mycket bra! Men jag inser att det är dags att plocka ner de varmare tröjorna från vinden…

  Comment by Åsa — 2008-09-01 18:41 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^