Besvärlig bokstav

31 augusti 2008 22:22 | Allmänt | 4 kommentarer

Någon dag nu har jag haft besvär med B-tangenten. Den har liksom tagit emot, och jag har fått trycka hårt för att det ska bli något B. Det ställer ju till visst besvär, för även om B kanske inte är den mest frekvent använda bokstaven så är det ju en bland alla som faktiskt behöver användas. Nu pillade jag bort tangenten och hittade något som nog var ett litet frö därunder. Jag har haft en bukett blommor bredvid datorn med bland annat en växt som jag inte kan namnet på, men som sprätter iväg fröna när de mognar. Förutom ofoget att sprätta iväg frön långa vägar är det en ganska trevlig blomma. Limegrön. Den är så snygg mot andra färger. Och högst sannolikt har den lyckats sprätta iväg ett frö som landade under B. Nu fungerar B utmärkt igen, men tyvärr känns det som att H trilskas. Bäst att jag fixar det också.

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Ha. Hos mig är det V. Där hade det fastnat en pytteliten glaspärla (E är inne i en intensiv pärlperiod) Fast min tangent blev inte sig själv efteråt. Och v använder man ju då man klistrar in. Suck

  Men lite underligt att det händer samtidigt. Kan det vara genetiskt???

  Comment by Anna — 2008-09-01 0:00 #

 2. Nej.

  Comment by Kerstin — 2008-09-01 0:31 #

 3. Kanske genetiskt. Hos mig är det björkfrön under v-tangenten… Och jag har inte en liten vas med fröande björk bredvid datorn!

  Comment by Anna-Karin — 2008-09-01 17:07 #

 4. Okej. Det är väl genetiskt. För vi i vår släkt är nog de enda som råkar ut för skräp under tangenterna.

  Comment by Kerstin — 2008-09-01 17:10 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^