Spela spel

23 januari 2006 8:25 | Allmänt | Inga kommentarer
Hann inte blogga igår, så jag satt på tåget och skrev litet som jag lägger ut nu.

Vi hade ju nattgäst natten till söndag, och Erik stannade på lunch innan han stack iväg. Då hann han också träffa Magnus och Maria, som vi hade bjudit in på lunch och att komma och hämta babygrejer som de får låna. Nu är det bara en månad kvar till nedkomst.

Bo testade att spela spel med Viggo häromdagen, så igår plockade jag fram ett par gamla spel från när jag var liten. Det var Emilspelet, där man ska ta sig runt med tärning, och där man kan hamna i snickarboa, och så Tingeling, som är litet som bingo med brickor med bilder av disneyfigurer och kort med samma bilder som ska placeras ut på rätt plats. Viggo vann båda, och var mycket nöjd.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^