Den största lyckan av allt – att tejpa

24 augusti 2008 11:45 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Att slå in paket och tejpa massor kan Klara sysselsätta sig med i timmar. Jag älskade också att slå in paket och tejpa när jag var liten. Det gör jag förresten fortfarande, men jag använder inte fullt så mycket tejp.

dsc03904.jpg

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Testae ditt recept på svartvinbärstryffel igår, då pappa fyllde 49. Den var supergod och uppskattades av alla närvarande(13 st)!! Jag tror att jag ska göra om den vid något annat tillfälle(till exempel när mamma fyller år)

    Comment by Cecilia — 2008-08-24 22:02 #

  2. Vad kul att du testade den, Cecilia! Ja, den går alltid hem!

    Comment by Kerstin — 2008-08-24 22:22 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^