Min kriminella karriär

22 augusti 2008 13:22 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

Någon gång för ett par månader sedan dök den här skylten upp på cykelparkeringen närmast Stadshuset.

dsc03895.jpg

Endast cykelparkering för personal och besökare till Stadshuset.

dsc03898.jpg

Det var väl så att för många hade börjat parkera där på grund av kaoset på cykelparkeringen som hör till Uppsala C, och som bara pågår och pågår i det oändliga eftersom hela stationsområdet byggs om år efter år. Just därför brukar jag parkera vid Stadshuset, för även om det är litet längre bort från tåget tycker jag att det går snabbare än att leta sig fördärvad efter en ledig plats och sedan försöka krångla in cykeln där den egentligen inte får plats. Och det har jag fortsatt med, trots skylt. När jag kommer till stationen framåt halvniotiden, efter att ha lämnat på dagis och skola, finns det inte en suck att få plats där man ska parkera cykeln.

Det är väl det mest kriminella jag gör kanske. Och går och cyklar mot rött ibland, men aldrig när jag är med barnen. Annars är jag så laglydig. Betalar min skatt med glädje och skulle aldrig betala någon svart. (och nu var jag inte ironisk. Jag menar det.)

Fast det här med skyltar. Alltså, det här är ju preskiberat vid det här laget, för det hände tidigt 90-tal, men jag har faktiskt stulit skyltar två gånger. Varit ute på natten med några kompisar från Arken och skruvat ner skyltar medelst polygrip. Skyltarna sattes sedan upp på Arken, en över Fredsgatan och en i bastun. På den senare stod det Primatlaboratorium. Jag är inte säker på om skyltarna fortfarande finns kvar på Arken.

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Som bastuamanuens för den för tillfälligt icke fungernade bastun kan jag meddela att primatlaboratorieskylten finns kvar utanför bastun på Arken. :)

  Comment by Robert — 2008-08-23 0:06 #

 2. Jasså det är du som är den skyldiga till skylten! Men jag tycker den passar bra där. :)

  Comment by Mi — 2008-08-23 20:48 #

 3. Jag är lite nyfiken på vart den där Wall-E-plushen finns att införskaffa!
  Svara gärna som kommentar här..

  Comment by Anon — 2009-01-27 0:02 #

 4. Menade givetvis att posta frågan i det senare inlägget… Sorry. :)

  Comment by Anon — 2009-01-27 0:05 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^