Inte störa rutiner

24 januari 2006 8:04 | Allmänt | 2 kommentarer
Igår var det sammanträde med Våra Gårdar-distriktets styrelse på kvällen. Jag kom hem en timme innan det var dags att sticka iväg, så jag hann träffa Viggo och äta middag. Klara tog jag med mig, så jag kunde amma henne. Vill inte sluta med kvällsamningen riktigt ännu. Det gick faktiskt ganska bra. Jag var orolig att hennes sovrutiner skulle bli störda, men hon somnade i min famn på sammanträdet. Sedan gillade hon inte att bli nedstoppad i overallen när vi skulle gå, men hon somnade snabbt om. Promenerade hela vägen hem. Och hemma var hon inte ledsen när jag klädde av henne. Hon somnade om igen när jag ammade medan jag tittade på Vita huset.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Tocohduwn! That’s a really cool way of putting it!

    Comment by Gerardo — 2014-08-24 13:37 #

  2. I think you have produced several truly fascinating points. Not too many others would really think about this the way you just did. I am very impressed that there is so much about this subject that has been revealed and you made it so nicely, with so considerably class. Brilliant one, man! Very special things right here.

    Comment by online college courses — 2015-04-20 17:58 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^